Supporters

DNA

We zijn een platform voor gastvrijheidsverspreiders. We brengen mensen met een gezamenlijke passie voor gastvrijheid bij elkaar en delen kennis, expertise en ervaringen in een veilige omgeving. We faciliteren in de verbinding tussen gelijkgestemde professionals uit de zorg.

Supporters

De commerciële partners van Cure Care Network stellen ons in staat op het kwaliteitsniveau van het samengestelde programma te garanderen. Wij willen samen met hen groeien tot hét netwerkplatform binnen de Cure & Care sector.
We zijn dan ook fier hen hier te mogen voorstellen:

Supporting partners

Supporting friends

Samenwerken & Partnerships

Cure Care Network wil gekend staan om een hoog niveau, zowel qua samenstelling van de deelnemers als qua programmering. Één van de succesfactoren van het netwerk is de verhouding tussen zorgleden en commerciële aanwezigheid. Om deze verhouding te beschermen wordt elke nieuwe aanvraag als partner voor deelname aan het Cure Care Network met grote zorgvuldigheid behandeld en wordt deze ter beoordeling voorgelegd aan de adviesraad.

Heb je interesse om toe te treden als supporter van Cure Care Network? Je kan je verzoek rechtstreeks richten aan : christophe@cure-carenetwork.be