Cure Care Symposium - 2024 - online

Vrijdag 18 oktober 2024

08u30 - 16u30

Thor Central Genk

Het Cure Care Symposium is een multisensorisch evenement, waar thema’s als innovatie, inspiratie en kennis centraal staan.

Tijdens dit evenement presenteren een aantal bijzondere én verrassende keynote sprekers in een originele en unieke setting hun visie op het thema.Het Cure Care Symposium is het inspiratie- infuus voor iedereen die aan het roer staat van verandering in de sector.

Verwacht een interactief en gevarieerd programma rondom een belangrijke thematiek.

BE.THE.CHANGE!

Als je als leider iets wil zien veranderen, zul je zelf het goede voorbeeld moeten geven en die verandering moeten belichamen. Dat is waar het 4e Cure Care Symposium over gaat. Hoe kun je als leider fungeren als katalysator voor positieve veranderingen? En hoe kun je anderen inspireren om je te volgen in de richting van een betere toekomst? 

Verandering start met verantwoordelijkheid nemen. Besluitvaardigheid. Voorbeeldgedrag. Aanpassingsvermogen. Betrokkenheid. En de bereidheid om voor te gaan in wat nodig is.

Tickets

x Regulier ticket
Cure Care Symposium 2023
€ 425.00
Belangrijk: Deelname aan het Cure Care Symposium is exclusief voor bestuurders, directieleden en managers werkzaam in care en cure organisaties. Commerciële partijen en/of leveranciers kunnen participeren in de vorm van een partnership. Je inschrijving is persoonsgebonden. Iedere aanmelding wordt door de organisatie objectief beoordeeld.

Persoonsgegevens

* is een verplicht in te vullen veld

Gegevens


Overzicht

Subtotaal € 425,00
BTW 21% € 89,25
Totaal € 514,25

BetalingNa de bestelling van je ticket, maken wij het factuur op.