Programma 2024

DNA

We zijn een platform voor gastvrijheidsverspreiders. We brengen mensen met een gezamenlijke passie voor gastvrijheid bij elkaar en delen kennis, expertise en ervaringen in een veilige omgeving. We faciliteren in de verbinding tussen gelijkgestemde professionals uit de zorg.

Netwerk-
bijeenkomsten

We streven ernaar om rondom de thematiek van een bijeenkomst, inspirerende sprekers te voorzien, die als expert gelden in hun vakgebied en van toegevoegde waarde zijn voor een levendige discussie. Door sprekers van binnen én buiten de sector te programmeren, maar ook best practices van sectorprofessionals het podium te gunnen, ontstaat een bijzondere kruisbestuiving. 

De thema’s en onderwerpen worden door de leden bepaald, met de adviesraad verfijnen we de inhoud.  Bekijk hier de data voor de bijeenkomsten van het nieuwe werkjaar 2024.

Wees de verandering!

Als je als leider iets wil zien veranderen, zul je zelf het goede voorbeeld moeten geven en die verandering moeten belichamen. Dat is waar het 4e Cure Care Symposium over gaat. Hoe kun je als leider fungeren als katalysator voor positieve veranderingen? En hoe kun je anderen inspireren om je te volgen in de richting van een betere toekomst?

Verandering start met verantwoordelijkheid nemen. Besluitvaardigheid. Voorbeeldgedrag. Aanpassingsvermogen. Betrokkenheid. En de bereidheid om voor te gaan in wat nodig is.

Verwacht een veelzijdige line-up van sprekers die allen zullen aanspreken op je rol als leider.

  • Anouk Lagae - CEO Accent
  • Yamina Krossa - Auteur & General Manager BOOST for Talents
  • Jos Burgers: Expert op het gebied van marketing, strategie en klantgerichtheid

Be the change you want to see!

In december nemen we plaats aan een heel bijzondere tafel. Trendbureau Food Inspiration en culinair duo De Spijsbereiders hebben samen de TrendTable ontwikkeld.

De (food)trends en ontwikkelingen die Food Inspiration signaleert en duidt in het Food Inspiration Trend- & Transitierapport 2025, worden in verschillende gangen naar je toegebracht. Laat je meenemen op een trendreis aan tafel; een unieke culinaire ervaring.

  • Hans Steenbergen: Trendwatcher, auteur en mede-oprichter Food Inspiration

Samen proeven we de trends van morgen!