Nationaal Cure Care Symposium

Cure Care Symposium

Exclusief voor bestuurders, directieleden en managers werkzaam in care en cure

CURE CARE SYMPOSIUM 2021

Het National Cure Care Symposium is een multisensorisch evenement, waar thema’s als innovatie, inspiratie en kennis centraal staan.

Tijdens dit evenement presenteren een aantal bijzondere én verrassende keynote sprekers in een originele en unieke setting hun visie op het thema.Het Cure Care Symposium is het inspiratie- infuus voor iedereen die aan het roer staat van verandering in de sector.

Verwacht een interactief en gevarieerd programma rondom een belangrijke thematiek.

THEMA 2021: GASTVRIJHEID & BELEVING  

Op welke manier kan extra belevenis meerwaarde betekenen voor jouw gasten?

We leven in een bijzondere tijd. Om kansen optimaal te kunnen benutten moeten we anders denken. Durven volgen en bereid zijn om te luisteren. Een open vizier om de oplossingen van morgen te herkennen. Alleen dan kan de status quo doorbroken worden en kunnen we het verschil maken voor de zorg van morgen.
Dat open vizier bieden we tijdens het Cure Care Symposium. We kijken samen vooruit naar de mogelijkheden en de toepassing in gastvrijheid & beleving. Onze sprekers presenteren daarom nieuwe inzichten, ook van buiten de sector.

Gastvrijheid is een gecompliceerd begrip: het is het totaalplaatje. Bij elk bezoek ervaart de gast vanaf binnenkomst meteen tal van momenten van gastvrijheid. Het is belangrijk van al die punten (touchpoints) duidelijk te bepalen welk niveau je nastreeft. Vervolgens moet je dat vastleggen, uitleggen, toetsen en continu verbeteren.

Bij belevingseconomie staat niet het product of een dienst centraal, maar een met een product of dienst geassocieerde beleving. Op welke manier kan extra belevenis meerwaarde betekenen voor jouw gasten?

Tickets

x Regulier ticket
Cure Care Symposium 2021
€ 325.00
Belangrijk: Deelname aan het Cure Care Symposium is exclusief voor bestuurders, directieleden en managers werkzaam in care en cure organisaties. Commerciële partijen en/of leveranciers kunnen participeren in de vorm van een partnership. Je inschrijving is persoonsgebonden. Iedere aanmelding wordt door de organisatie objectief beoordeeld.

Persoonsgegevens

* is een verplicht in te vullen veld

Gegevens


Overzicht

Subtotaal € 325,00
BTW 21% € 68,25
Totaal € 393,25

BetalingNa de bestelling van je ticket, maken wij het factuur op.